Za shladitev lahko skočite tudi v bazen

Foto: Zavod za šport Kranj
Foto: Zavod za šport Kranj
Pred nami je nov vročinski val. Za lažje prenašanje visokih temperatur, se lahko ohladite tudi v Letnem kopališču Kranj.
Oglej si celoten članek

Letno kopališče Kranj je letos svoja vrata odprlo konec junija. Vstop je možen vsem, ki izpolnjujejo pogoje PCT, hkrati pa je lahko na kopališču do 900 obiskovalcev. “Prav zaradi ukrepov letos nimamo sezonskih kart. Možno pa je kupiti kuponske karte, ki so cenejše od dnevnih,” je povedal direktor Zavoda za šport Kranj Branko Fartek. Omejitev števila obiskovalcev kopališča je sicer veljalo tudi lani. Kot je povedal Fartek, je bilo v začetku nekaj težav, a so se ljudje hitro navadili.

Kranjsko letno kopališče pred letošnjo sezono ni doživelo kakšnih večjih prenov, so pa lani izvedli večjo prenovo bazenskih ploščadi. “Vsem obiskovalcem pa bomo zagotovili večje udobje z nekaj več senčniki in podobnim,” je dodal Fartek.

Foto: Zavod za šport Kranj

V Letnem kopališču Kranj se sicer lahko ohladite vsak dan od 9.00 do 22.00. Ob začetku sezone zaradi vseh ukrepov niso izvedli tradicionalnega dneva odprtih vrat, Fartek pa obljublja, da bodo, v primeru, da se bodo razmere izboljšale, razmislili o njegovi izvedbi tekom same sezone. Ob tem upa, da bo sezona boljša kot lanska, tudi v kasnejših mesecih, ko bodo spet odprli zimsko kopališče. “Lanska sezona je bila namreč v zimskem bazenu zelo ovirana. Obisk rekreativcev je bil možen le 3 mesece, v ostalem delu leta pa smo bili zaprti. V bazenu so bili lahko samo športniki, ki so izpolnjevali določene pogoje,” pojasnjuje Fartek.

Sezona letnega kopališča se bo predvidoma zaključila konec avgusta, če bodo vremenske razmere to dopuščale, pa jo bodo podlajšali do 5. septembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:12 7. Julij 2021.

    Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.