Začetek obnove ceste Nemilje–Podblica

Mestna občina Kranj bo začela z izvedbo 2. faze ureditve ceste Nemilje–Podblica.
Oglej si celoten članek

V drugi fazi bo izvajalec del, Gradbeništvo Prestor, d. o. o., izvedel zamenjavo nosilnega materiala in preplastitev cestišča na odseku ceste Nemilje–Podblica v dolžini približno 250 metrov. Gre za odsek, ki je na tem delu zelo dotrajan in je zato potencialno nevaren za udeležence v prometu, zlasti za kolesarje. Po ureditvi cestišča se bo varnost za udeležence v prometu bistveno izboljšala.

Izvajalec bo z deli začel v ponedeljek, 27. marca 2023, končana bodo predvidoma do konca letošnjega aprila. V času del bo vzpostavljena delna zapora cestišča. Promet bo s pomočjo semaforjev potekal izmenično enosmerno. Pripravljalna dela so se sicer že začela in bodo zaključena v petek, 24. marca 2023, a v tej fazi promet ni oviran. Višina investicije je ocenjena na dobrih 225.000 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.