Zapeljal na nasprotno stran, trije poškodovani

Foto: PU Kranj Prometna nesreča na cesti Škofja Loka-Jeprca, posneto 25. novembra 2022.
Foto: PU Kranj Prometna nesreča na cesti Škofja Loka-Jeprca, posneto 25. novembra 2022.
Danes zjutraj se je na cesti na cesti Škofja Loka-Jeprca zunaj naselja Godešič zgodila prometna nesreča, zaradi česar je bila, kot smo že poročali, cesta skoraj tri ure popolnoma zaprta.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, so bili policisti o prometni nesreči s telesnimi poškodbami obveščeni ob 6.40.

Po prvih podatkih je do nesreče prišlo zaradi nepravilne strani vožnje voznika osebnega vozila, ki je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v voznico in voznika osebnega vozila, ki sta se pravilno pripeljala po tej cesti. Trije ljudje so bili telesno poškodovani.

Na kraju so pomoč nudili gasilci in zdravstveno osebje. Policisti še zbirajo obvestila in vodijo postopek zoper povzročitelja.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:01 26. November 2022.

    Povzročitelj, kriv je starac pri 72 tih letik. Tako mnenje pričakujem od vrlih prometnih strokovnjakov, vodilni AMZS starce ponovno v …

  • 15:30 25. November 2022.

    spet kreten.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.