Zapeljal s ceste na dvorišče in umrl

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Gorenjski policisti so danes, 5. maja, obravnavali dva izstopajoča dogodka. V prvem je blizu Jesenic umrl voznik, v drugem v Seničnem v občini Tržič se je v požaru lažje poškodoval en človek.
Oglej si celoten članek

Policisti so zjutraj na Blejski Dobravi v občini Jesenice obravnavali smrt voznika, ki je po do sedaj zbranih podatkih umrl zaradi zdravstvenih težav. Na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje so navedli, da je zapeljal s ceste, policisti pa tudi, da je povzročil materialno škodo na dvorišču ob javni cesti. Gasilci GARS Jesenice so tehnično in požarno zavarovali kraj dogodka, vozilo izvlekli nazaj na cesto, nudili pomoč reševalcem pri oskrbi tedaj nezavestnega voznika ter na vozilu odklopili akumulator. S PU Kranj so popoldne sporočili, da je bila za umrlega odrejena obdukcija in še, da ker gre za zdravstveni razlog, ta dogodek ni prometna nesreča.

Požar v Seničnem

Prav tako danes dopoldne pa so tržiški policisti s kriminalisticnimi tehniki obravnavali požar v Seničnem v občini Tržič. Zagorelo je v pomožnem lesenem objektu oziroma drvarnici, požar pa se je razširil še na ostrešje stanovanjske hiše. Ogenj so pogasili gasilci iz PGD Križe, Bistrica pri Tržiču in Tržič. Pri tem je drvarnica pogorela, garaža je delno uničena, na stanovanjski hiši pa so odkrili tri kvadratne metre strehe. Dva stanovalca sta se nadihala dima, zato so ju odpeljali v Splošno bolnišnico Jesenice, navajajo na spletni strani URSZR. S PU Kranj pa so popoldne sporočili, da je nastala večja materialna škoda in da je bila ob požaru lažje poškodovana ena oseba. Tuja krivda je izključena, z zbranimi obvestili pa bo policija seznanila pristojno državno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:08 6. Maj 2021.

    Nov primer smrti zaradi bacilčka, vse gre v bacilček, tut, če je pacient umrl zarad zastrupitve z alkoholom!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.