Zaprli glavno pošto v Kranju

Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Danes ponoči so na glavni pošti na Dražgoški cesti v Kranju odkrili sumljivo pisemsko pošiljko, zaradi česar je bila pošta dopoldne več ur zaprta.
Oglej si celoten članek

S Policijske uprave Kranj, kjer imena podjetja sicer niso razkrili, pa so sporočili, da je bila v podjetju pri rokovanju s pošto zaznana sumljiva  pisemska pošiljka z neznano praškasto snovjo.

"Prostori podjetja so bili zavarovani, v izolaciji pa so bile tudi osebe, ki so bile v stiku s snovjo. Na kraju so bili izvedeni ustaljeni  postopki za zavarovanja zdravja in življenja ljudi ter dokazov. Po dodatno zbranih obvestilih in analizi snovi je ugotovljeno, da snov ni nevarna. Kriminalisti nadaljujejo s postopkom," je zapisal mag. Bojan Kos, predstavnik za odnose z javnostjo na PU Kranj. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.