Gorenjska avtocesta polno odprta po šestih urah

Foto: fb Policijska uprava Kranj Prometna nesreča na gorenjski avtocesti med priključkoma Brezje in Podtabor v smeri Ljubljane 11. avgusta 2022.
Foto: fb Policijska uprava Kranj Prometna nesreča na gorenjski avtocesti med priključkoma Brezje in Podtabor v smeri Ljubljane 11. avgusta 2022.
Zaradi prometne nesreče pred Peračico v smeri Ljubljane je bila danes popoldne več kot eno uro popolnoma zaprta gorenjska avtocesta, polno pa so jo odprli okoli 22. ure. Nastali so dolgi zastoji.
Oglej si celoten članek

Po prvih podatkih sta udeležena tovorno vozilo in osebni avtomobil, nihče pa naj ne bi bil telesno poškodovan, so najprej sporočili s Policijske uprave Kranj.
Obvoz za osebna vozila je potekal po vzporednih cestah. Tovorni promet in večji avtodomi pa so ostali na avtocesti.

Nesreča se je zgodila okoli 16. ure, uro in pol pozneje je promet za vsa vozila potekal na odstavnem pasu.

Malo po 22. uri pa so policisti sporočili, se pravi šest ur po nesreči, da je avtocesta odprta, posedice nesreče pa so odstranili.

Voznik tovornjaka je zaradi predrte pnevmatike izgubil nadzor nad vozilom in prebil varnostno ograjo. Tovorno in osebno vozilo, ki ga je tovornjak izrinil, sta obstali na travnatem pasu, ki ločuje smerni vozišči avtoceste.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:08 11. Avgust 2022.

    Telefončkarji!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.