Zaprti koči na Lubniku in Blegošu

Foto: Planinsko društvo Škofja Loka Planinska koča na Blegošu
Na spletni strani občine Škofja Loka so objavili poziv, naj se občani odpravijo od doma le, če je to nujno potrebno.
Oglej si celoten članek

Zaprti so kulturni in športni objekti, tudi denimo Kino Sora, Dom na Lubniku in Planinska koča na Blegošu.

Število aktivnih na covid -19 v škofjeloški občini v zadnjih dneh strmo narašča, skupaj jih je bilo v soboto kar 184. V soboto je bilo sicer na novo pozitivnih kar 25 Škofjeločanov.

Drugo najslabše razmere glede na 100.000 prebivalcev ima na Gorenjskem občina Železniki, kjer je bilo včeraj na covid-19 pozitivnih 12 občanov, skupaj pa ima 50 aktivnih. Sledijo občine Jesenice, Gorenja vas - Poljane, Cerklje na Gorenjskem in šele nato Kranj z včeraj na covid-19 pozitivnimi 42 občani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.