Zaradi nezgode pouk na podružnici

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična.
Danes, 27. januarja, je malo čez 16. uro prišlo do nezgode v Osnovni šoli Simona Jenka na Ulici XXXI. divizije v Kranju, zato bo jutri pouk potekal na Podružnični šoli Center.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo na strani Uprave RS za zaščito in reševanje, se je iz objekta Osnovne šole Simona Jenka kadilo, zato so posredovali gasilci GARS Kranj in PGD Kranj-Primskovo. S pomočjo avtolestve so vstopili v objekt in ugotovili, da pušča centralna napeljava v eni od učilnic. Zaprli so vodo, električar je odklopili elektriko.

Jutri, v četrtek, 28. januarja, bo zato pouk za otroke od prvega do tretjega razreda potekal na Podružnični šoli Center na Komenskega 2.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.