Zaril se je pod tovornjak

Foto: PU Kranj Huda prometna nesreča na gorenjski avtocesti, ki jo je povzročil voznik osebnega vozila.
Foto: PU Kranj Huda prometna nesreča na gorenjski avtocesti, ki jo je povzročil voznik osebnega vozila.
Zaradi prometne nesreče na Hrušici je bila nocoj več kot eno uro zaprta gorenjska avtocesta med priključkoma Jesenice vzhod in zahod proti Avstriji.
Oglej si celoten članek

Voznik osebnega vozila je ob 18.40 trčil v zadnji del priklopnega vozila, ki je na voznem pasu stalo v koloni. Pri tem sta se poškodovala voznik in potnik v osebnem vozilu.

Oba poškodovana so s tehničnim posegom iz vozila rešili gasilci, nato pa so ju odpeljali v zdravstveno ustanovo.

Preizkus alkoholiziranosti je bil pri vozniku osebnega vozila pozitiven, odredili so mu strokovni pregled. Postopek še poteka, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.