Zaspal med vožnjo po Bledu

Foto: PU Kranj Zapeljal na drugo stran.
Foto: PU Kranj Zapeljal na drugo stran.
Danes malo čez 13. uro sta na glavni cesti pri hotelu Toplice na Bledu trčili vozili. Ker sta bila avta nevozna in ju je bilo potrebno odstraniti, je bila cesta nekaj časa tudi popolnoma zaprta.
Oglej si celoten članek

S Policijske uprave Kranj so sporočili, da je povzročitelj nesreče zaspal za volanom. V  trenutku "odsotnosti" je zapeljal na drugo stran vozišča in trčil v drugega voznika. Na srečo nihče ni bil poškodovan, nastala je le materialna škoda.

Policija ob tej nesreči poziva k varni udeležbi v prometu.

Proti zaspanosti pomaga samo počitek. Med poletno vročino še posebej pozivamo tudi k veliki  previdnosti, saj se v  tem času pogosteje pojavi utrujenost, ta pa vedno  močno poslabša zbranost, ki je nujna za varno udeležbo v prometu. Med daljšo vožnjo si večkrat vzemite čas za odmor, se sprehodite in zaužijete dovolj tekočine. Pomembna je tudi pravilna nastavitev klimatske naprave, kjer nastavljena temperatura ne sme preveč odstopati od dejanske. Bodite odgovorni, vozite previdno!


 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 05:47 23. Junij 2021.

    Ni mogel spat v hotel, ker ni bil cepljen ali preboleli ali testiran!!🤣

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.