Zastoj na Karavankah, občasno zapirajo Ljubelj

Foto: arhiv Žurnal24 Zastoj na avtocesti.
Foto: arhiv Žurnal24 Zastoj na avtocesti.
Pred predorom Karavanke so že od dopoldneva naprej veliki zastoji. Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste in policije je bila ob 15. uri že sedemkilometrska kolona vozil. Zaradi varnosti občasno zapirajo predor Karavanke proti Avstriji.
Oglej si celoten članek

Domači vozniki in tudi tisti, ki so namenjeni proti Kranjski Gori, naj se izključijo že na izvozu Jesenice vzhod, Lipce.

Uvoz Jesenice vzhod, Lipce proti Avstriji na Hrušici pa je zaradi zastoja zaprt.

"Pozivamo k upoštevanju prometnih pravil in previdnosti!" so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Močno povečan promet je na Jesenicah in v Kranjski Gori. Povečan pa je tudi na Ljubelju, kjer predor občasno zapirajo.

Pozoren je treba biti v Podtaboru, ker na glavni cesti proti Tržiču potekajo dela.

Na mejnem prehodu Jezersko je promet normalen. Vendar cesta po dolini Kokre ni primerna za večje avtodome, vozila s prikolicami ter druga večja in težja vozila. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.