Zavrela je kri, kar trije pretepi

Foto: Profimedias Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedias Fotografija je simbolična.
V Škofji Loki, na Bledu in v Kranju so policisti v minulih dveh dneh obravnavali prijave pretepov na javnih krajih. V vseh primerih gre za gostinske lokale, so danes sporočili s Policijske uprave (PU) Kranj.
Oglej si celoten članek

Predstavnik za stike z javnostjo na PU Kranj mag. Bojan Kos je pojasnil, da hujših posledic v nobenem pretepu ni bilo. V Škofji Loki so se stepli trije ljudje, v Kranju so se sprli gosti lokala. Na Bledu pa kršiteljev še niso izsledili.

Izginila oblačila, električni skiro ...

Pestro je bilo v petek in soboto tudi na področju kriminalitete. Na območju Kranja so policisti v petek dopoldne obravnavali drzno tatvino v trgovini. Storilec je med plačevanjem stvari iz blagajne odtujil manjši znesek denarja in pobegnil.

V Kranju so policisti izsledili moškega ki je osumljen tatvin parfumov v prodajalni.

Na Bledu so prijavili tatvino oblačil v turističnem objektu.

V Lužah je neznanec vlomil v garažo in odtujil električni skiro in orodje.

Na Cesti Staneta Žagarja v Kranju je storilec razbil dve stekli na objektu. Policisti so ugotovili, kdo je to storil in tako proti njemu že vodijo postopek.

Na Trgu Rivoli v Kranju pa je neznanec poškodoval lak na vozilu.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:11 10. Oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali …

  • 13:50 10. Oktober 2021.

    cene v nebo, kriminal pa narašča, delo za hojsa, razen če se on ukvarja samo s politiko

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.