Trčil v prometni znak in umrl, a najbrž ne gre za prometno nesrečo

Foto: EPA
Foto: EPA
S Policijske uprave Kranj so sporočili, da je danes, v nedeljo, popoldne v prometni nesreči v okolici Železnikov umrl starejši voznik osebnega vozila.
Oglej si celoten članek

Policisti so navedli, da je voznik na javni cesti v okolici Železnikov z osebnim avtomobilom trčil v prometni znak in na kraju umrl. Okoliščine kažejo, da je imel zdravstvene težave. V nesreči je bil udeležen sam. Odrejena je bila obdukcija.

Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje, ki jih navaja na spletni strani, se je nesreča zgodila malo čez 15. uro v Zgornji Sorici, na Roteku, občina Železniki. Z oživljanjem voznika so takoj pričeli mimoidoči, nato prostovoljni gasilci PGD Sorica vse prihoda reševalcev Nujne medicinske pomoči Škofja Loka, vendar vozniku žal niso mogli več pomagati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:59 28. November 2022.

    Halo kakšen naslov ? PROMETNA NESREČA je nesreča v kateri je udeleženo vozilo .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.