Kontakt

Foto: Žurnal24
Oglej si celoten članek

KONTAKT

žurnal media, d. o. o.
Bravničarjeva ulica 13
1000 Ljubljana

Telefon: 01 6202 600
Elektronski naslov: desk@zurnal24.si

 

KONTAKT Z UREDNIŠTVOM

Ste odkrili nepravilnosti, imate za nas pomembno novico ali ste bili priča zanimivemu dogodku? POVEJTE NAM IN POSTANITE NAŠA NAVEZA!

1. Prek SMS-a: vaše sporočilo pošljite na številko 4224. Pred vaše besedilo vpišite besedo naveza.

2. Prek MMS-a: sporočilo s priloženimi slikami pošljite na številko 4224. V polje Zadeva / Subject vpišite ključno besedo naveza mms.

3. Prek e-pošte: vaše sporočilo z morebitnimi prilogami pošljite na naveza@zurnal24.si. Piarovci / oglaševalci pozor! Ta naslov je namenjen izključno našim bralcem-poročevalcem in nanj ne sprejemamo nikakršnih promocijskih sporočil!

Za vašo fotografijo vam bomo plačali 20 evrov, če jo bomo objavili v časniku Žurnal24 ali tedniku Žurnal. Fotografije, objavljene na spletnem portalu, se ne honorirajo.

KJE DOBIM ČASOPIS?


Časnik Žurnal24 od ponedeljka do petka distribuiramo prek stojal, v javnih prevoznih sredstvih, preko delilcev, na voljo pa je tudi v lokalih. Tednik Žurnal v soboto gospodinjstvom dostavljamo v poštne nabiralnike.

Vsako izdajo časnika Žurnal24 in tednika Žurnal si lahko preberete tudi v e-obliki na našem portalu. Pod ikono globusa izberite Časopis ali si med zaznamke shranite povezavo www.zurnal24.si/pdf

KJE SMO?

Sedež našega podjetja se nahaja v drugem nadstropju t. i. Modre hiše na Bravničarjevi ulici 13.

- Če prihajate iz centra Ljubljane, peljite po Celovški cesti v smeri proti Kranju. V prvem križišču po priključku povezave prometa z ljubljanske obvoznice, neposredno po Petrolovem bencinskem servisu, zavijte desno. Po 100 m boste na levi zagledali stekleno stavbo z napisom MH - Modra hiša.

- Če prihajate s strani ljubljanske obvoznice (Štajerska, Primorska, Dolenjska), le-to zapustite na izvozu za Medvode in se razvrstite na desni vozni pas Celovške ceste v smeri proti Kranju. V prvem semaforiziranem križišču, ki sledi neposredno po Petrolovem bencinskem servisu, zavijte desno. Po 100 m boste na levi zagledali stekleno stavbo z napisom MH - Modra hiša.

- Če prihajate s strani Gorenjske, avtocesto zapustite na izvozu Šentvid, tik pred predorom Šentvid. V križišču zavijte levo na Celovško cesto, v smeri proti centru Ljubljane, in se cca. 2,8 km vozite po levem voznem pasu. V križišču, ki sledi Suzukijevemu centru na levi, zavijte levo. Po 100 m boste na levi zagledali stekleno stavbo z napisom MH - Modra hiša.


Oglejte si žurnal media d.o.o. na večjem zemljevidu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.