Celodnevni vrhunski dobrodelni nogomet v Stražišču

Društvo KRANJ OPEN v sodelovanju z Mestno občino Kranj tudi letos organizira poletni malonogometni turnir.
Oglej si celoten članek

V Športnem parku Stražišče pri Kranju bo v soboto, 24. junija 2023, nogometni turnir Kranj Open. Med ambasadorji turnirja so tudi nogometne legende Bojan Jokić, Josip Ilićić in Igor Nenezić. Prva tekma bo že ob 7.30, turnir pa se bo s podelitvijo nagrad najboljšim uradno končal okoli 22. ure. Tekmovale bodo ekipe 4+1, prve tri ekipe pa bodo dobile denarne nagrade. Na nogometnem spektaklu bodo sodelovale vrhunske ekipe iz Slovenije in tujine. Tudi letos bo dogodek prenašal Šport TV.

Kot v preteklem letu bo imel turnir spet humanitarno noto. Zbrane prostovoljne prispevke, ki jih bodo zbirali ves dan dogodka, bodo organizatorji podarili za decembrsko akcijo 'V Kranju dobro v srcu mislimo'. Na ta način bodo poskušali pomagati posameznikom in družinam, ki so v stiski in potrebujejo rabijo pomoč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.