Znesel se je nad avtobusoma

Foto: M. Ha. Avtobusna postaja Kranj, fotografija je simbolična.
Foto: M. Ha. Avtobusna postaja Kranj, fotografija je simbolična.
Kranjski policisti včeraj niso imeli mirne nedelje. Dopoldne so dobili prijavo o poškodovanih avtobusih, popoldne so obravnavali še kolesarsko prometno nesrečo.
Oglej si celoten članek

Kot danes poročajo s Policijske uprave Kranj, je neznanec v noči s sobote na nedeljo poškodoval več stekel na dveh avtobusih, ki sta bila parkirana na parkirišču. Policisti še zbirajo obvestila o tem kaznivem dejanju, o vsem bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Na območju Kranja pa je kolesar zaradi nepravilne strani vožnje trčil v drugega kolesarja. Oba poškodovana so z reševalnim vozilom odpeljali v zdravstveno ustanovo. Policisti zbirajo obvestila in vodijo postopek.

Prav vse je bilo narobe

Policisti so včeraj okoli 10. ure na območju Jesenic ustavili 52-letnega voznika. Ker je vozil neregistriran avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja za to kategorijo, so mu avto zasegli.

Med obravnavo so ugotovili, da je pod pod vplivom alkohola (0,20 mg/l), prav tako je bil pozitiven tudi na hitrem testu na prepovedano drogo. A ko so mu odredili strokovni pregled na prepovedano drogo, je le-tega odklonil.

Zanj policisti za prekrške glede poteka  registracije, vožnje pod vplivom alkohola in prepovedanih drog vodijo prekrškovni  postopek, zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja pa ga bodo policisti z obdolžilnim predlogom predlagali pristojnemu okrajnemu sodišču.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.