10 lepih moških, ki so se rodili kot ženske

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Sprememba spola pomeni tudi uživanje hormonov, lepotne popravke in genitalne spremembe. Z uživanjem hormonov začnejo ženskam poganjati dlake, spremenijo se prsi in koža ...
Oglej si celoten članek

Sprememba spola ni lahek proces, niti ne enostaven. Za takšen poseg se ponavadi odločijo osebe, ki se slabo počutijo v "svoji koži", oziroma telesu, oziroma so ujeti v telesu napačnega spola. Samo v Evropi naj bi bilo po znanstvenih ocenah takih okoli milijon in pol ljudi.

V spodnjem videu si lahko ogledate 10 neverjetnih preobrazb na katerih boste videli moške, ki so videti, kot moški, a so bili nekoč ženske.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:55 6. December 2015.

    Lepota je relativna

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.