10 naj brezplačnih znamenitosti

Foto: Žurnal24 Benetke, Canal Grande Foto: Žurnal24 Vatikan, Rim, bazilika svetega Petra Foto: Žurnal24 Milano Foto: Žurnal24 Panteon Foto: Žurnal24 Firence Foto: Žurnal24 Assisi Foto: Žurnal24 Benetke, Piazza San Marco Foto: Žurnal24 Alberobello, Puglia Foto: Žurnal24 Siena Foto: Žurnal24 Bologna
Kaj še napisati o Italiji, da ne bo spet preveč očitno, kako zelo jo imamo radi in kako močno jo pogrešamo? Nismo pa edini, saj se pred poletjem povsod veliko piše, razmišlja in sanja o njej.
Oglej si celoten članek

Lestvico "najboljših italijanskih turističnih znamenitosti, ki si jih lahko ogledate brezplačno", so sestavili uporabniki potovalne spletne strani TripAdvisor. Mimogrede lahko zaključimo, da so med desetimi znamenitostmi večinoma sami stari znanci – presenetili vas bosta najbrž le dve destinaciji, ki se običajno ne znajdeta na seznamih najbolj obleganih italijanskih lepot.

Če boste kadarkoli brez idej, kam iti na potovanje oziroma počitnice ... Italija nikoli ne pusti na cedilu. In če imate le konec tedna ali le en dan, se zapeljite v Benetke, Padovo, Verono, Videm, Trst, Dolomite, po vasicah in gričkih Furlanije - Julijske krajine ... TripAdvisorjev izbor desetih brezplačnih znamenitosti preverite v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.