10 naj otokov

Foto: Shutterstock Galapagos Foto: Shutterstock Maui Foto: Shutterstock Kauai Foto: Shutterstock Big Island, Hawaii Foto: Shutterstock Sicilija Foto: Shutterstock Veliki koralni greben Foto: Shutterstock Boracay Foto: Shutterstock Cape Breton Foto: Shutterstock Bali Foto: Shutterstock Santorini
Otok je vedno nekaj posebnega in zato so posebne tudi otoške počitnice. V galeriji sledi deset dobro poznanih "otoških klasik", ki jim naravnih in kulturnih lepot zares ne manjka. Dokaz so fotografije.
Oglej si celoten članek

Ameriška potovalna revija Travel + Leisure že od leta 1995 vsako poletje razglasi World's Best Awards. Danes se zazrite v deset najboljših otokov. Ker za World's Best Awards glasujejo bralci revije Travel + Leisure in bralci njene spletne strani (ocenjevali so naravne lepote, znamenitosti in aktivnosti, restavracije in hrano, ljudi in "kaj dobite za svoj denar") je med desetimi zmagovalnimi otoki kar nekaj ameriških. A vrh vseeno zaseda druga celina oziroma otoček, ki kljub razvpitosti in visokim cenam vedno prepriča s pokrajino in arhitekturo. Ne spreglejte galerije – navedene so tudi točke, ki so jih dobili otoki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.