10 najbolj seksi moških

Foto: FameFlynet Robert Pattinson Foto: EPA Tom Hiddleston Foto: Flynet Johnny Depp Foto: EPA Michael Fassbender Foto: EPA Benedict Cumberbatch Foto: EPA Robert Downey Jr. Foto: EPA Taylor Lautner Foto: EPA Paul Wesley Foto: EPA James McAvoy Foto: EPA Henry Cavill
Revija Glamur je razkrila novo lestvico 50 najbolj seksi moških. Prvo mesto je pripadlo Robertu Pattinsonu.
Oglej si celoten članek

Odkar je Robert Pattinson zaslovel s sago Somrak, na lestvicah najbolj zaželenih ne manjka, na najnovejši lestvici revije Glamour pa se je uvrstil na prvo mesto in tako prehitel Toma Hiddlestona, ki je zasedel drugo mesto in Johnnyja Deppa, ki zaključuje lestvico treh najbolj seksi moških.

Michael Fassbender je iz lanskega 31. mesta skočil visoko na četrto, Benedict Cumbebatch pa letos velja za petega najbolj seksi po vrsti – lani je zasedel 33. mesto.

Na lestvico so se uvrstili tudi David Tennant (39), Colin Firth (41), David Beckham (46) in Justin Bieber (49).

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.