10 najbolje oblečenih v letu 2011

Foto: Flynet/JLP Blake Lively Foto: Flynet/JLP Jennifer Lopez Foto: Flynet/JLP Mila Kunis Foto: Flynet/JLP Jennifer Aniston Foto: Flynet/JLP Jennifer Hudson Foto: Flynet/JLP Jessica Alba Foto: Flynet/JLP Kate Middleton Foto: Flynet/JLP Kate Bosworth Foto: Flynet/JLP Ginnifer Goodwin Foto: Flynet/JLP Reese Witherspoon
Prvo mesto na lestvici najbolje oblečenih letošnjega leta je zasedla opravljivka Blake Lively, poroča znana ameriška revija People.
Oglej si celoten članek

Kdo si letos zasluži nagrado za najboljši stil? Modni kritiki so skupaj z bralci revije People oblikovali že tradicionalno lestvico najbolje oblečenih, na kateri je prvo mesto zasedla igralka Blake Lively, sledita ji Jennifer Lopez in mlada igralka Mila Kunis. Letošnja lestvica ne ponuja večjih presenečenj, prvič pa sta se nanjo uvrstili Kate Middleton in Reese Witherspoon. Kot poroča People, si prav vse zvezdnice z lestvice zaslužijo pohvale za dodelan stil in popolne kombinacije, vredne posnemanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.