10 najbolje oblečenih zvezdnikov

Foto: EPA Justin Timberlake Foto: Fame Flynet David Beckham Foto: Fame Flynet Ryan Gosling Foto: Fame Flynet Harry Styles Foto: Fame Flynet Pharrell Williams Foto: Fame Flynet Tom Ford Foto: Fame Flynet James Franco Foto: Fame Flynet David Gandy Foto: Fame Flynet Kanye West Foto: Fame Flynet Bradley Cooper
Po dolgih letih kraljevanja na modnem prestolu je Davida Beckhama letos premagal Justin Timberlake.
Oglej si celoten članek

Po izboru mednarodne modne televizije Fashion One so se na seznamu moških z najboljšim modnim slogom znašli štirje pevci, trije igralci, modni oblikovalec, bivši nogometaš in maneken, poroča Daily Mail. Tretje mesto – za Timberlakom in Beckhamom – je zasedel Ryan Gosling, njemu pa sledi ljubitelj najstnic Harry Styles. Za njim se na lestvico uvrščajo še Pharrell Williams, Tom Ford, James Franco, David Gandy, Kanye West in Bradley Cooper. Vse, ki so jih umestili na lestvico, so opisali kot ambasadorje dobrega okusa in izdelanega modnega videza.

Timberlake se je vrnil na sceno z odraslo-zabavnim slogom, a še vseeno zanimivim tudi mlajšim. "Njegov slog je osnovan na zanimivih puloverjih, kravatah in modnih pokrivalih. Rad nosi različne modne kombinacije in vse, kar obleče, postane hit," so dejali na podelitvi modnih nagrad.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.