10 najboljših plaž

Foto: Žurnal24 Modrina in pesek Maldivov ... (Foto: Shutterstock) Foto: Žurnal24 Sejšeli Foto: Žurnal24 Bora Bora, Francoska Polinezija Foto: Žurnal24 Maldivi Foto: Žurnal24 The Hamptons, ZDA Foto: Žurnal24 Lanikai, otok Oahu, Havaji, ZDA Foto: Žurnal24 Nantucket Island, ZDA Foto: Žurnal24 Fraser Island, Avstralija Foto: Žurnal24 St. Barts Foto: Žurnal24 Langkawi, Malezija Foto: Žurnal24 Kohala Coast, otok Hawaii, Havaji, ZDA
Če že ne zares, bomo v naslednjih tednih na tako ali drugače naj plažah poležavali vsaj v mislih. Najprej preverite deset najboljših plaž po izboru National Geographica.
Oglej si celoten članek

Deseterica, ki je všeč National Geographicu, je objavljena v knjigi The 10 Best Of Everything: An Ultimate Guide for Travelers. Če prisegate na pesek in "plažno klasiko", vam bo izbor morda celo všeč. Če pa prisegate na Sredozemlje ter na skalnate ali prodnate plaže, boste najbrž vihali nos, saj je National Geographic Sredozemlje in Evropo tokrat kar spregledal. Deseterice se naglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.