10 najlepših plaž v Evropi

Foto: Shutterstock Spiaggia dei Conigli Foto: Shutterstock Playa de las Catedrales Foto: Shutterstock Rhossili Bay, Rhossili. Foto: Shutterstock Playa de ses Illetes Foto: Shutterstock Woolacombe, Devon Foto: Shutterstock Elafonisi, Kreta Foto: Shutterstock Iztuzu, Dalyan Foto: Shutterstock La Pelosa, Sardinija Foto: Shutterstock Porthminster, Cornwall Foto: Shutterstock st. Pauls, Lindos rhodes
Več kot milijon turistov je na priljubljeni spletni strani za potovanja izbralo 10 najlepših plaž v Evropi. Ste že bili na kateri od njih?
Oglej si celoten članek

Turisti in obiskovalci spletne strani TripAdvisor so za najlepšo evropsko plažo izglasovali italijansko plažo Spiaggia der Conigli v Lampedusi. V prvi deseterici je sicer še ena italijanska plaža, dve španski, dve grški, tri britanske in ena turška.

Najpomembnejši kriterij pri izbiri najboljših sta bila čistoča morja in čudovit razgled. Vas prepričajo? Poglejte jih v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:52 3. Marec 2013.

    Pa Formentera je samostojen otok, Mallorca ima samo to zvezo, da tam presedaš na drugo letalo.

  • 11:29 3. Marec 2013.

    pa slika 7: "Turska"

  • 11:15 3. Marec 2013.

    so pa res talenti...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.