10 neumnosti iz apokaliptičnih filmov

Foto: Reuters Zombiji Foto: Reuters superman Foto: Nino Verdnik vlada na Ptuju, dan stavke, vizjak, janša Foto: Arhiv Koloseja Ljubezen je vse kar potrebuješ Foto: Žurnal24 Miller je največji uspeh v svoji karieri doživel s serijo Beg iz zapora. Foto: EPA mafija skrivališče Foto: Shutterstock denar dolar Foto: Youtube Eksplozija Oslo Foto: Žurnal24 Dom Britney Spears v Calabasasu Foto: Reuters Pogreb Kim Džong Ila
Deset neumnih stvari iz apokaliptičnih filmskih uspešnic, ki jih raje ne upoštevajte, če želite "preživeti današnji konec sveta".
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:47 21. December 2012.

    Glavna neumnost je pa tak sam clanek.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.