10 zvezdnikov, ki jih ženske obožujejo, a jih ni na 'seksi' seznamih

Foto: Profimedia Aviv Alush Foto: Profimedia Aaron Taylor-Johnson Foto: Profimedia Dave Franco Foto: Profimedia Matthew Goode Foto: Profimedia Gabriel Garcia Bernal Foto: Profimedia Idris Elba Foto: Profimedia Wentworth Miller Foto: Profimedia Armie Hammer Foto: Profimedia Jeffrey Dean Morgan Foto: Profimedia Aaron Eckhart
Kako za vraga jih ni na seznamih najbolj seksi zvezdnikov?
Oglej si celoten članek

Veliko je igralcev, ki imajo nek poseben šarm, karizmo in nastop, s čemer osvojijo svoje gledalke in si tako nabirajo nove in nove oboževalke. 10 igralcev, ki smo jih zbrali v zgornjo galerijo, se še nikoli ni znašlo na katerem od priljubljenih seznamov 'najbolj seksi zvezdnikov'. Kateri vam je najbolj všeč?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.