13 let v očetovih okovih: Tako je svobodo končno dočakala Britney

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Konec agonije ...
Oglej si celoten članek

Sodnica Brenda Penny je Jamieja Spearsa, očeta Britney Spears, razrešila vloge njenega skrbnika in njegov odnos s hčerko označila za toksičen. Po trinajstih letih Jamie tako ni več skrbnik njenega premoženja in ne sme več sprejemati odločitev v njenem imenu. Pevka se je za to borila dolgo časa in čeprav ni bila prisotna na sodišču, naj bi po poročanju Page Six ob razglasitvi sodničine odločitve zajokala od sreče.

Novi začasni skrbnik njenega 51 milijonov evrov vrednega premoženja je postal pooblaščeni javni računovodja John Zabel. Zvezdnica pa bo sodno bitko nadaljevala, saj si želi povsem prekiniti skrbništvo nad svojim premoženjem in s svojim denarjem upravljati sama. 

Po tem, ko se je uradno rešila očetovih okov, je to proslavila tudi na Instagramu in objavila, kako nad rajskimi otoki prvič sama pilotira letalo in se počuti kot na "devetem oblaku". Verjetno dobesedno in v prenesenem pomenu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.