16-letna sestra Kardashiank se že slači

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Videti je, da gre tudi mlajša sestra slavnih Kardashiank po stopinjah svojih sester.
Oglej si celoten članek

Mlajša polsestra slavnih sester Kim, Khloé in Kourtney Kardashian, ki so se proslavile z resničnostnimi šovi, Kendall Jenner ima šele 16 let, pa že proti svetu slave stopa po utečeni poti svojih starejših sester. Pri tem, podobno kot njene sestre, rada uporablja tudi socialna omrežja.

Pred dnevi je tako na Twitterju objavila svojo fotografijo v belem modrčku in malih roza bikinkah, ob njej pa pripisala "miss poletja". Šestnajstletnici poziranje v kopalkah ni prav nič tuje, saj je obetavna manekenka pred kratkim posnela kampanjo za avstralsko znamko kopalk White Sands, bila pa je tudi že obraz kampanje Forever 21.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.