17-letnica pred medvedko junaško obranila svoje pse

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Iz Kalifornije prihaja neverjeten video.
Oglej si celoten članek

Ko je 17-letna Hailey Morinico videla, kako je medvedka, ki se je sprehajala po zidu, ki obkroža njeno hišo, zgrabila družinskega psa, je pozabila na nevarnost in planila nad divjo zver.

Medvedko, ki se je z mladičkoma približala hiši, je sunila z zidu, nato pa zgrabila manjšega psa in stekla v hišo. Na srečo si je v tej reševalni akciji poškodovala le prst.

Najstnica je pozneje povedala, da ni dolgo razmišljala, ko je videla, da je mamin kuža, na katerega je zelo navezana, v nevarnosti. "Valentina je bila v nevarnosti. Naši družini pomeni zelo veliko, saj je mamina čustvena opora. Nisem smela dovoliti, da se ji kaj zgodi. Bolečina, če bi jo izgubili, bi bila za mamo preveč. To sem storila zanjo.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:07 3. Junij 2021.

    Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem p0 zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.