1,7 mio, če bo shujšal

Foto: Žurnal24 Kevin je sedaj zares velik mož.
Podjetje s prehranjevalnimi dodatki in dietno prehrano Kevinu Federlinu ponuja 1,7 milijona evrov, če bi oglaševal njihove proizvode.
Oglej si celoten članek

Nekdanjemu soprogu Britney Spears Kevinu Federlinu po ločitvi nič ne manjka. Ravno nasprotno. Vsaj 20 kilogramov ima preveč.

In ker se bo kmalu začelo snemanje njegovega resničnostnega šova, mora Kevin shujšati. Vsaj tako so mu zaukazali producenti, ki mu bodo plačali osebnega fitnes trenerja.

Sedaj pa se je oglasilo še podjetje EP-2 (Extreme Physical Performance), ki prodaja prehranjevalne dodatke in dietno prehrano. Kevinu ponujajo 1,7 milijona evrov, če bi po hujšanju oglaševal njihove proizvode.

Če to ni zadostna motivacija ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.