20 let pozneje: Takšna je danes Marta Zore

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Marta Zore bo letos dopolnila 53 let. Težko verjeti, a ne?
Oglej si celoten članek

Kdo se ne spomni lepih pesmi kot sta Še si tu in Povej mi, zakaj, ki jih je prepevala Marta Zore … S pesmijo Še si tu se je leta 1995 predstavila na Melodijah morja in sonca in takoj navdušila. V zadnjih letih pa se o Marti ni več govorilo veliko, kar pa ne pomeni, da ni bila dejavna. Kot je pred časom povedala, je ustvarila več kot deset CD-jev za otroke v obliki muzikalov, nekaj od njih celo v nemščini. Spisala je celo muzikal, ki so ga predvajali v Berlinu, sicer pa na Gorenjskem poučuje petje.

Da je še vedno zelo uspešna, nas ne preseneča, smo bili pa presenečeni nad njenim videzom. Da je pred dvema letoma praznovala Abrahama, ne bi nikoli uganili.

Takšna je sedaj:

 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 19:52 23. April 2018.

    botox jo je napadu ..ahahaha plastik fantastik...vse zbotoksane babe se spreminjajo v batmanovega jokerja..

  • 10:20 30. Maj 2017.

    Pred leti, ko je bil na Goričkem 100% sončni mrk, sem se nazaj gred ustavil v gostilni in je naneslo …

  • 22:37 29. Maj 2017.

    Meni najlepša in najzapeljivejša pevka SLO !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.