20 razlogov, da ste (še) samski

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Razlogi, zakaj so ženske samske, so že znani, zdaj pa je čas še za moške predstavnike. Pripravljeni?
Oglej si celoten članek

Čeprav ni nič narobe, če so moški samski, zagotovo obstaja eden od spodaj našetih razlogov, zakaj (še) niso našli svoje boljše polovice. Medtem ko je pri ženskah več poudarka na tem, kako razmišljajo ali se vedejo, gre pri moških bolj za značajske poteze.

1. Ste puhli. Če samo po nekaj sekundah, ko ste spoznali žensko, ocenjujete njeno težo ali morda iščete napake na telesu, se lahko imate za puhloglavega. Ne glede na to, kako privlačno je dekle, boste vedno poskušali najti vsaj eno napakico. Dokler ne boste sprejeli človeka z vsemi napakami, boste zagotovo samski.

2. Ste preveč neodvisni. Biti samski ima zagotovo veliko prednosti – ni vam na primer treba čakati dodatne ure, da se bo vaša boljša polovica uredila, ter lahko greste kamorkoli in kadarkoli si želite. Morda pa si boste na določeni točki le zaželeli sreče v dvoje, takrat pa bo potrebnih veliko kompromisov. Če ne bi radi ostali samski do pozne starosti, se raje poslovite od neodvisnosti.

3. Bojite se zveze. Ponavadi je oklepanje neodvisnosti enako močno kot strah pred zvezo. Poleg izgube svobode se ne želite poročiti, ko ste v zvezi, pa imate največ oboževalk. Vsak ima pravico do strahu pred resno zvezo, vendar je premagovanje tovrstnega strahu nekaj, kar bi moški morali narediti.

4. Ste zanemarjeni. Nujno bi se morali obriti, umiti mastne lase in se končno preobleči v čista oblačila. Poleg zanemarjenega videza še zaudarjate in puščate smeti na vsakem koraku. Treba se bo pogledati v ogledalo in se ozreti naokoli. Takšnega moškega si nobena ženska ne želi.

5. Ste kreten. Ženske idiotsko vedenje sicer privlači, vendar večini še zdaleč ne ustreza. Če bi radi spoznali prijetno dekle in jo v končni fazi predstavili staršem, se bo treba malce umiriti.

6. Zasvojeni ste z igrami na srečo. Če boste med nenehnim "gamblanjem" celo uspeli spoznati dekle, se bo treba pošteno potruditi, da jo boste tudi obdržali, če ne vam bo kaj kmalu ušla. Svoje igralne navade boste morali drastično omejiti, če ne kar prekiniti.

7. Ste obupani. Moški, ki so pri iskanju resne zveze obupani, odvračajo ženske. Če vam je že uspelo dobiti telefonsko številko, to še ne pomeni, da jo pokličite še isti trenutek ali pa trikrat na uro. Počakajte, da vam vrne klic, ne bodite pa neučakani.

8. Ste preveč prijetni. Vedno ste ustrežljivi, prijazni in ljubeznivi, kar bi si vsaka želela, kajne? Očitno ne. Moški, ki so preveč prijazni, bodo dlje ostali le v prijateljskih odnosih z žensko. Naj vas ne bo strah biti občasno malo bolj oster in nedostopen, tako ji boste dali vedeti, da niste copata.

9. Vse morate imeti pod nadzorom. Če ni vse po vaše, je hudo. Vaše življenje ne pozna kompromisov, vse se mora odvijati po vašem načrtu. Treba se bo malce sprostiti in se spustiti z vajeti.

10. Preveč ste sramežljivi. V življenju pridejo trenutki, ko se je treba soočiti s svojo negotovostjo ali pa sprijazniti z dejstvom, da boste do konca življenja samski. Če nimate samozavesti pri pristopanju do žensk, naj vam pri tem pomagajo prijatelji ali sodelavci. Opazujte jih pri "delu" in poskušajte ubrati svojo pot.

11. Ste sebični. So vas starši naučili deliti igrače z drugimi otroki? Če mislite samo nase, se ne čudite, da ste še vedno samski. Malo manj samovšečnosti in več razdajanja, pa vas bo morda sreča v dvoje prej našla. Pogosteje postavljajte druge pred lastne potrebe.

12. Ste brez denarja. Če ste večino časa brez ficka, ne pričakujte, da boste lahko dolgo v razmerju. Ženski ni treba kupovati dragih daril, vendar si bo kdaj pa kdaj le zaželela kaj lepega. Če zapravite več kot zaslužite, omejite svoje odhodke, če ste brezposelni, se potrudite najti primerno službo.

13. Vaši prijatelji so idioti. Res je, da vas večinoma sodijo po ljudeh, s katerimi se družite. Če so kreteni, je velika verjetnost, da ste tudi vi. Če pa niste, boste z njimi težko na isti valovni dolžini. Najdite si boljše prijatelje.

14. Zaljubljeni ste sami vase. Imate se za najpopolnejšega človeka na svetu. Vse, kar naredite, rečete ali imate, je tako popolno, da ne potrebujete nič ali nikogar drugega. Pa je to čista resnica?

15. Ste deloholik. Če mislite samo na kariero, ni v tem nobene slabosti, vendar vas lahko stane razmerja. Če ste preveč zaposleni, da bi imeli čas za družabno življenje, potem je res malo verjetnosti, da bi našli boljšo polovico.

16. Ste perverznež. Vsi mislimo na seks, če pa je vaša glava polna umazanih misli, bo to vplivalo na vaše sedanje ali bodoče razmerje. Jezik za zobe, pa malce več olikanosti tudi v tem primeru ne bo odveč.

17. Še vedno ste zaljubljeni v bivšo.
Če se obešate na preteklo ljubezen, bodo zagotovo težave pri iskanju nove. Najbolje je iti naprej in določene zadeve spustiti, še posebej, če iščete nove. Nobena ženska ne želi živeti v senci svoje predhodnice.

18. Ste dolgočasni. "Kaj si rekel? Oprosti, skoraj sem zaspala." Nihče si ne želi podobnih stavkov, še posebej pa ne poslušanja enih in istih zgodb. Preveč ali premalo govorjenja lahko odbija, zmernost je tudi tukaj dobrodošla.

19. Ste nesramni. Vedno prekinjate sogovornika, večinoma z nesramnimi opazkami. Ste glasni in edini, ki misli, da ste zabavni. Odrastite že enkrat in začnite poslušati druge.

20. Ste lažnivec. Če ji poveste, da njena zadnjica v kavbojkah ni videti velika, ni ravno laž, je bolj izmikanje. Če pa ji rečete, da ste bili v službi, medtem ko ste popivali s prijatelji, pa je to čista laž. Dovolj je, da vas na laži ujame le enkrat in razmerje se lahko znajde na preizkušnji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:34 14. Junij 2011.

    21. razlog - Ženska je predragi seksualni objekt za vzdrževanje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.