21-leni zvezdnik se je na letališču zgrudil in začel krvaveti iz ust

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Raperju niso mogli več pomagati.
Oglej si celoten članek

V nedeljo zjutraj je tragično preminil raper Juice Wrld. 21-letnik je priletel iz Kalifornije v Čikago, kjer je med sprehodom po letališču nenadoma doživel napad. Ko so do njega prispeli reševalci, je bil pri zavesti in krvavel iz ust. Umrl je v bolnišnici.

Portal Hollywoodlife citira zdravnika, dr. Roberta Bosa, ki meni, da je bil za raperja usoden epileptični napad, med katerim se je ugriznil v jezik. "Med napadom se ljudje mnogokrat ugriznejo v jezik, nekateri vdihnejo lastne izločke in začnejo bruhati. To lahko povzroči pljučni edem, zaradi katerega pljuča nehajo delovati in srce se ustavi,“ pravi zdravnik.

Juice Wrld, ki mu na družbenih omrežjih sledi več kot 7 milijonov ljudi, je pred kratkim praznoval rojstni dan. Najbolj znan je bil po pesmih 'Lucid Dreams', ki ima na YouTubu skoraj 400 milijonov ogledov, in Robbery. Pred kratkim je bil nagrajen z Billboardovo nagrado za najboljšega novega izvajalca leta 2019. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.