21-letna zvezdnica noseča s 56-letnim igralcem

Foto: Profimedia Courtney Stodden Foto: Profimedia Courtney Stodden
Courtney Stodden in njen 35 let starejši mož, igralec Doug Hutchinson, pričakujeta otroka.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik se je s Courtney poročil leta 2011 v Las Vegasu. Njuna poroka je dvignila veliko prahu, saj je bila lepotička takrat stara šele rosnih 16 let, igralec, znan predvsem po vlogi v filmu Zelena milja, pa 51.

Dve leti pozneje sta se za devet mesecev razšla, a na koncu spoznala, da drug brez drugega ne moreta živeti. Sedaj pričakujeta prvega otroka.

21-letnica je razkrila, da njena nosečnost ni najbolj enostavna, saj trpi za jutranjo slabostjo. Razkrila je tudi, da otroka z možem nista načrtovala.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.