21-letnik ujel 22 let starejšo filmsko zvezdo

Foto: Profimedia matt rife, matt rife, kate beckinsale Foto: Profimedia matt rife, matt rife, kate beckinsalematt rife, kate beckinsale Foto: Profimedia matt rife, matt rife, kate beckinsale Foto: Profimedia matt rife, matt rife, kate beckinsale
Kate Beckinsale se je zapletla z 21-letnim komikom Mattom Rifom.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia matt rife Kate in Matta so fotografi v West Hollywoodu ujeli med poljubljanjem. Zveze golobčka sicer še nista komentirala.

Kate je samska šele nekaj mesecev. Njen soprog, režiser Len Wiseman, je po 12 letih zakona vložil ločitvene dokumente. Par ni imel otrok, ima pa Kate 18-letno hčerko, ki se ji je rodila v zvezi z igralcem Michaelom Sheenom.

"Starost je le številka. Poiščite si nekoga, ki ga ljubite, in mu vzemite sapo,“ je Matt v torek zapisal na Instagramu, a sporočilo pozneje izbrisal. Kate je sicer dve leti starejša od svoje nove "tašče".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:19 22. Junij 2017.

    Ta vsaj ve kam se daje tiča.

  • 16:01 22. Junij 2017.

    Bravo, mali. Svaka čast, samo drmaj !

  • 16:01 22. Junij 2017.

    Bravo, mali. Svaka čast, samo drmaj !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.