25-letna hčerka hollywoodskega zvezdnika v Italiji pokazala čare

Foto: Profimedia clara mcgregor Foto: Profimedia clara mcgregor Foto: Profimedia clara mcgregor Foto: Profimedia clara mcgregor Foto: Profimedia clara mcgregor Foto: Profimedia clara mcgregor Foto: Profimedia clara mcgregor
Clara dopustuje na prelepem italijanskem otoku.
Oglej si celoten članek

Claro McGregor, 25-letno hčerko igralca Ewana McGregorja, so paparaci ujeli na plaži pred hotelom Miamare na italijanskem otoku Ischia. Lepotička je bila na plaži sama. Ko se ni namakala v čistem morju, je na ležalniku brala knjigo. 

Clara sicer stopa po očetovih stopinjah. Skupaj sta zaigrala v drami The Birthday Cake, ki je že doživela premiero. Lepotica je najstarejši otrok, ki se je igralcu rodil v zakonu z Eve Mavrakis, s katero ima sicer še tri otroke. Leta 2018 sta se zakonca ločila. Ewan se je namreč romantično zapletel s soigralko Mary Elizabeth Winstead. Clara je svojega očeta zaradi tega javno napadla, a se pozneje opravičila. Ewan in Mary sta se junija razveselila rojstva svojega prvega otroka.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 15:26 27. Julij 2021.

    Išče sponzorja, kot vse vplivnice in ostale spletne sponzoruše ostarelih bogatašev! Celulitična kot 60 letnica, max bo ujela 70 letnega …

  • 12:10 27. Julij 2021.

    Zelo podpovprečna.

  • 10:12 27. Julij 2021.

    Hm, nekaj je narobe! Čari me ne primejo... Sem že prestar?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.