25-letna hči zvezdnika serije Sopranovi umrla tri mesece po rojstvu hčerke

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
John Ventimiglia žaluje za hčerko Odele.
Oglej si celoten članek

Odele Ventimiglia, hčerka igralca Johna Ventimiglie, znanega po vlogi Artieja Bucce v seriji Sopranovi,  se je pred tremi meseci razveselila rojstva hčerke Shiloh, 12. januarja pa je 25-letnica za vedno zaprla oči. Njena mama Belinda Cape je žalostno novico potrdila.

"Z zlomljenim srcem moram objaviti obvestilo o pogrebu za našo drago Odele. Z njeno sestro Lucindo sva bili presunjeni nad sporočili podpore in ljubezni, ki sva jih prejeli in ki so nas opomnila, kako cenjena je bila Odele," je na Facebooku zapisala Belinda, njena sestra pa je sporočila: "Besede ne bodo nikoli dovolj, da bi izrazile žalost, ki jo vsi čutimo. Svojo mlajšo sestrico sem imela zelo rada in vse življenje jo bom v vsem iskala."

Vzroka smrti družina ni razkrila. John se na hčerkino smrt še ni javno odzval.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.