25-letna razlika v letih ju ne moti!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Jerry Hall, nekdanja Jaggerjeva žena, je v svežem razmerju z 84-letnim medijskim mogotcem Rupertom Murdochom!
Oglej si celoten članek

Razmerje Jerry Hall, nekdanje manekenke in modela ter medijskega mogotca Ruperta Murdocha, je vse do sedaj ostajalo skrbno varovana skrivnost. Romanca med njima naj bi se začela, ko sta ju predstavili njegova sestra in nečakinja. Več kot očitno pa ju 25-letna razlika v letih popolnoma nič ne moti ...

Jerry Hall je imela z Mick Jaggerjem, pevcem angleške rock skupine The Rolling Stones, sicer več kot dve desetletji dolgo razmerje; njuna sreča je trajala od leta 1977 do 1999.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.