25-letno zvezdnico pokončal njen brat

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Qandeel Baloch, največja pakistanska spletna zvezda, je dočakala le 25 let.
Oglej si celoten članek

Qandeel Baloch, ki je zaslovela s provokativnimi videi in je veljala za Kim Kardashian Pakistana, naj bi po prepiru zadavil njen brat, ki je bil nekaj časa na begu, a ga je policija že našla, je povedal predstavnik policije mesta Multan. V priporu so tudi mladenkini starši. "Blatila je družinsko ime in tega nisem mogel več tolerirati. Ubil sem jo v petek ob 23.30, po tem, ko so vsi legli k spancu. Brat v umor ni vpleten," naj bi policiji povedal osumljenec.

Oblasti predvidevajo, da gre za "umor iz časti", ki je v Pakistanu še vedno zelo pogost.

25-letnica se je rada pokazala v provokativnih pozah in se razkazovala na javnih mestih, zaradi česar so ji že večkrat grozili. Pred nekaj tedni je oblasti prosila za policijsko varovanje, a ji niso ugodili.

Temnolaska je nazadnje veliko prahu dvignila z izjavo, da bo za pakistanske igralce kriketa izvedla striptiz, če premagajo Indijce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:28 18. Julij 2016.

    Islam- religija miru!!??

  • 00:35 18. Julij 2016.

    Rest in peace dear Qandeel Baloch

  • 18:18 17. Julij 2016.

    Poglejte ta link: https://www.facebook.com/profile.php?id=100012671837170<br />Toplo vam priporocam to osebo,ki mi je pomagala,ko mi je bilo v zivljenju najtezje.Imela sem velike …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.