29 tisoč evrov na teden: V tem raju sta počitnikovala William in Kate

Foto: Profimedia william Foto: Profimedia william Foto: Profimedia william Foto: Profimedia william Foto: Profimedia william Foto: Profimedia william Foto: Profimedia william Foto: Profimedia william
Družina Cambridge je dopust preživela na otoku Mustique.
Oglej si celoten članek

Vojvoda William je za svojo družino pred dvema tednoma najel razkošno vilo na otoku Mustique, za katero je na teden treba odšteti neverjetnih 29 tisoč evrov.

Villa Antilles se lahko pohvali z velikim bazenom, petimi spalnicami, razkošno opremo, kuharjem in osebjem, ki je družinici izpolnjevala vse želje. Kraljevi par naj bi za počitnice skupaj odštel 61 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:53 3. Avgust 2019.

    lenuha za nič delat tako razkosje, svinjarija

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.