34-letni zvezdnik si je sodil na krut način

Foto: Profimedia Brad Bufanda
Tako tragično se je končalo za zvezdnika serije Veronika Mars.
Oglej si celoten članek

Brad Bufanda, 34-letni igralec, ki smo ga spremljali v serijah, kot so Veronica Mars, Glavca in Roseanne, si je pretekli teden sodil sam. Brad je, po poročanju tujih medijev, umrl zaradi hudih poškodb glave, ki so nastale zaradi skoka s stavbe.

"Naredili so obdukcijo. Vzrok smrti je huda poškodba glave. Naredil je samomor,“ je za RadarOnline povedal pomočnik direktorja losangeleške policije Ed Winter. Brad je, preden si je vzel življenje, napisal pismo, v katerem sej e zahvalil svojim staršem in svojim prijateljem, da so mu stali ob strani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.