35-letna pevka umrla med koncertom

Foto: YouTube/BarbaraWeldens
Foto: YouTube/BarbaraWeldens
Francoska pevka se je zgrudila med koncertom.
Oglej si celoten članek

Vzhajajoča francoska pevska zvezda Barbara Weldens je umrla med koncertom v cerkvi v vasici Goudron. Ubil naj bi jo električni tok, ki je povzročil zastoj srca. Poskusili so jo oživljati, a žal neuspešno. 

V času njenega koncerta so bile na območju nevihte. Preiskovalci pa so veliko pozornosti namenili električni opremi na odru, piše BBC.

Weldensova je letos izdala prvi album, ki je navdušil kritike in ki je osvojil več nagrad. Omenjeni koncert je bil v sklopu njene turneje. V prihodnjih mesecih bi morala nastopiti še na koncertih v Franciji in Belgiji. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.