43-letna manekenka zgoraj brez visela iz helikopterja

Foto: Profimedia Kate Moss Foto: Profimedia Kate Moss Foto: Profimedia Kate Moss Foto: Profimedia Kate Moss Foto: Profimedia Kate Moss Foto: Profimedia Kate Moss
Še dobro, da je imel pilot mirno roko …
Oglej si celoten članek

Kate Moss je pri svojih 43-tih še enkrat dokazala, da še ni za staro šaro. V Italiji je Britanka, ki so jo modni agenti odkrili, ko je bila stara 14 let in se je tekom svoje kariere pojavila na več kot 300 naslovnicah, odvrgla nedrček in pozirala v helikopterju. Pri tem je izžarevala veliko seksapila, o čemer se lahko s klikom na galerijo prepričati tudi sami.

Manekenka pa nima le sreče v poslu, ampak tudi v ljubezni. Razvedelo se je namreč, da se je vrnila v objem 13 let mlajšega grofa  Nikolaia von Bismarcka, ki je nekaj mesecu preživel v ZDA, kjer "se je razstrupljal“. Tja naj bi ga sicer poslali njegovi starši, ki so prepričani, da ima manekenka nanj slab vpliv.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.