46-letna zvezdnica ujela 24 let mlajšega rockerja

Foto: Profimedia Goody Grace Foto: Profimedia Goody Grace Foto: Profimedia Goody Grace
Le eno leto starejši je od njene hčerke.
Oglej si celoten članek

Igralka Kate Beckinsale je v zvezi z 22-letnim glasbenikom Goodyjem Graceom. Parček so paparaci ujeli v nedeljo med sprehodom. Grace je le eno leto starejši od Katine hčerke Lily, ki se ji je rodila v zvezi z igralcem Martinom Sheenom

Kanadčan in Angležinja naj bi bila sicer par že od januarja, ko so mediji prvič opazili, da je Kate komentirala njegove objave na Instagramu. 

Kate je sicer znana po svojih romancah z mladimi moškimi. Lani se je več mesecev grela v objemu 20 let mlajšega komika Peta Davidsona, leta 2017 je bila v zvezi z 21-letnim Mattom Rifom, 2018 pa s 30-letnim Jackom Whitehallom.

Foto: Profimedia Kate Beckinsale

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 05:21 17. April 2020.

    Komaj enega odstavi od joške, že se drugi prisesa..

  • 09:52 15. April 2020.

    a keramiko tud polaga?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.