46-letna zvezdnica v Cannesu pokazala bradavičke

Foto: Profimedia Eva Herzigova Foto: Profimedia Eva Herzigova Foto: Profimedia Eva Herzigova Foto: Profimedia Eva Herzigova
Za Evo Herzigovo so se obračale glave.
Oglej si celoten članek

Nekdanja češka manekenka Eva Herzigova se je na večerji, ki sta jo organizirala Dior in Vogue, prikazala v prosojni majici, pod katero ni nosila nedrčka, in zagotovo marsikomu polepšala večer.

Eva se je z manekenstvom začela ukvarjati, ko ji je bilo 16 let. Po vsem svetu je zaslovela nekaj let pozneje, in sicer s kampanjo za "čudežni nedrček“ (wonderbra).

Lepotica je zasebno srečo našla v poslovnežu Gregoriu Marsiaju, s katerim ima tri sinove, Georgea, Philipeja in Edwarda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.