4play živijo za glasbo in ples

Foto: Žurnal24 Pred mladimi glasbeniki je pester december.
Novomeška najstniška skupina 4play je navdušena nad filmom High School Musical, ki je te dni prišel tudi v naše kinematografe.
Oglej si celoten članek

Člani skupine so se našli v filmu in v karakterjih iz le tega.

Film, ki govori o najstniških težavah, prvih resnih izzivih, ljubezni in drugih preglavicah, je praktično zgodba 4Playevcev. Tudi njihovo življenje je namreč prepleteno z glasbo in plesom. Zato so bili člani skupine izredno veseli, da je tretji del filma prišel tudi k nam. Pred premiero filma v Ljubljani in Mariboru so 4Play nastopili s svojo novo pesmijo Ko usoda se igra in naleteli na odličen odziv.

Pred njimi je še nastop v domačem Novem mestu. Tam bo premiera filma čez en mesec. Med tem časom pa se pripravljajo na pester december, ko bodo imeli veliko nastopov, čaka pa jih tudi snemanje videospota.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.