5 napak, ki postarajo

Foto: Žurnal24 Za mladosten videz ni treba veliko. (Foto: Shutterstock) Foto: Žurnal24 lepota, krema, obraz, čiščenje Foto: Žurnal24 lepota, krema, obraz Foto: Žurnal24 lepota, krema, obraz Foto: Žurnal24 lepota, krema, obraz, čiščenje Foto: Žurnal24 lepota, krema, obraz, zima
Do bo vaša koža videti mlajša in bolj napeta, si morate na dan vzeti le nekaj minut. S tem boste preprečili in odložili nastanek večjih gubic.
Oglej si celoten članek

Če se pozimi ne mažemo s kremo za sončenje ali če se nam kdaj pripeti, da gremo v posteljo z ličili, na koži ne bo pustilo večjih posledic, če pa delamo več napak hkrati in to dlje časa, se lahko vidno postaramo.

Če boste skrbeli za svojo kožo le nekaj minut na dan, lahko preprečite več let staranja, temnejše pike ali še kaj. V galeriji vam predstavljamo pet najpogostejših opravil, ki vašo kožo lahko postarajo, in rešitve, kako čim dlje ohraniti mladosten videz.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.