50 Cent flirta s prijateljicama

Foto: Žurnal24 Heather McDonald je na Twitterju zapisala, da fotografija njeni prijateljici zag
Komedijantka Chelsea Handler ni edina, s katero se zabava raper 50 Cent. Slednji namreč zapeljuje tudi njeno prijateljico.
Oglej si celoten članek

Medtem ko je Chelsea na odru žalila Angelino Jolie in jo ozmerjala s ku*bo, se je njena dobra prijateljica Heather McDonald zabavala z raperjem 50 Centom, ki ga zadnje mesece povezujejo s komedijantko, čeprav zvezo oba zanikata. "Chelsea je imela odličen nastop, toda zaradi tega bi morala biti zaskrbljena," je na Twitterju zapisala Heather in kot dokaz priložila fotografijo, na kateri sta z raperjem videti zelo pristna.

Čeprav oba s 50 Centom zanikata zvezo, pa je Chelsea brez dlake na jeziku, ko jo sprašujejo o njuni romanci. Ko jo je Jay Leno vprašal, kako raperja kliče, je Chelsea odgovorila: "Ne vem, med seksom mu pravim Curtis. Resno, njegovo pravo ime je Curtis. Vsaj mislim."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.