50 Cent grozil svojemu sinu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Raper 50 Cent in njegov 16-letni sin sta se prerekala prek SMS-sporočil.
Oglej si celoten članek

50 Cent, ki mu je v resnici ime Curtis Jackson III., še nikoli ni pazil na svoje besede. To so spoznali tudi njegovi družinski člani, do katerih zna biti zelo nespoštljiv.

V javnost je namreč prišla komunikacija med 50 Centom in njegovim 16-letnim sinom Marquisom, ki ga je raper med drugim označil tudi kot "je**** neumnega". "Bi ti bilo mar, če bi danes umrl? Spremenil bom oporoko," mu je zabrusil Jackson. Sin mu je na to provokacijo odgovoril: "In to iz ust nekoga, ki mi ni voščil za rojstni dan." Zgodba se tukaj še ni končala. 50 Cent je sinu še povedal, da bo razdedinil tudi njegovo "mamo in njeno hčerko", da je zanj mrtev in da zahteva test očetovstva. "Potrebujem test krvi, ker je ta pra****, ki ji praviš mama, ves čas f***** z drugimi."

Šestnajstletnik se je z očetom sporekel, ker mu je zameril, da se mu ob praznikih ni oglasil. Nekega večera ga je zato pustil pred zaprtimi vrati. "Želim ti lepo življenje. Prišel sem se s tabo pogovorit, ti pa boš dopustil, da se bom v tem stanju odpeljal. Požvižgam se nate. Samo na darila misliš. Tako kot tvoja mama in tvoja nehvaležna sestra. Izbriši mojo številko," se je takrat razburjal Fifty.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.