"50 Cent je gej“

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Raper The Game je glasbenega kolega 50 Centa na Twitterju proglasil za homoseksualca.
Oglej si celoten članek

Hip hop glasbenik The Game je na Twitterju razpravljal o odnosu do homoseksualcev in pri tem zapisal: "Zakaj beseda gej vedno tako razburi duhove? Če si gej, je v redu. Če nisi, je prav tako v redu. Bodi, kar si. Stilist mojega dekleta je gej in to je povsem v redu. 50 Cent je gej in to je prav tako v redu," je razkril raperjevo spolno usmerjenost.

To sicer ni prvič, da se raperja označuje za homoseksualca, čeprav sam tega ni nikoli komentiral. Lani je glasbenik Rufus Wainwright, ki je pred kratkim razkril, da je istospolno usmerjen, razgalil svojo ljubezen do njega in izjavil, da ve, da tudi raper "navija za to moštvo".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.